۱۴۰۲-۰۳-۰۸
  • rss
  • facebook
  • twitter
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • bisphone
  • bale
  • soroush
  • wispi

طرز تهیه خورشت بادمجان گوده مخصوص “جینجال فود”

  • ۱۴۰۱-۱۲-۱۵

خورشت بادمجان گوده یا بادمجان کباب و یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای اصیل گیلان است که بسیار خوشمزه و باب دل همه ذائقه ها می باشد. این غذا با بادمجان و گوجه ای که شکم آن با گردو و سبزیجات پر می کنند و بعد می پزند تهیه می شود. امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت بادمجان گوده گیلان را به شما آموزش دهیم پس با  “جینجال فود ” همراه باشید .

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه بادمجان گوده گیلانی مخصوص جینجال فود :

بادمجان۴ عدد
گوجه۴ عدد
گردو ساییده۲۰۰ گرم
ریحان ساطوری شده۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
رب اناربه میزان لازم
نمک، فلفل و گلپربه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور پخت خورشت بادمجان گوده گیلانی مخصوص جینجال فود:

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید. گوجه ها را برش سیله یک قاشق خالی کنید.

مرحله دوم آماده سازی مواد میانی:

سیر و پیاز را داخل کاسه ای رنده ریز می کنیم گردو و آسیاب شده و ریحان را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا به شکل خمیری دربیاید.

مرحله سوم افزودن رب انار:

در نهایت رب انار و کمی گلپر، نمک و فلفل به مواد افزوده و مواد میانی آماده است.

مرحله چهارم تهیه بادمجان گوده گیلان:

حالا بادمجان و گوجه های آماده شده را با مواد میانی پر کرده و داخل تابه دیواره بلندی کیپ هم می چینیم تا شکل بادمجان و گوجه ها به هم نخورد. حالا ۱ استکان آب و کمی روغن افزوده درب ظرف را می بندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملا پخته و جا افتاده شود.

مرحله پنجم سرو بادمجان گوده گیلانی:

بادمجان و گوجه ها را بعد از پخت کامل به آرامی از تابه خارج کرده در ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج کته ایرانی و بورانی سرو می کنیم و نوش جان.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی