خورشت بادمجان گوده یا بادمجان کباب و یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای اصیل گیلان است که بسیار خوشمزه و باب دل همه ذائقه ها می باشد. این غذا با بادمجان و گوجه ای که شکم آن با گردو و سبزیجات پر می کنند و بعد می پزند تهیه می شود. امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت بادمجان گوده گیلان را به شما آموزش دهیم پس با “جینجال فود ” همراه باشید .
مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه بادمجان گوده گیلانی مخصوص جینجال فود :
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه | ۴ عدد |
گردو ساییده | ۲۰۰ گرم |
ریحان ساطوری شده | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
رب انار | به میزان لازم |
نمک، فلفل و گلپر | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور پخت خورشت بادمجان گوده گیلانی مخصوص جینجال فود:
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید. گوجه ها را برش سیله یک قاشق خالی کنید.
مرحله دوم آماده سازی مواد میانی:
سیر و پیاز را داخل کاسه ای رنده ریز می کنیم گردو و آسیاب شده و ریحان را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا به شکل خمیری دربیاید.
مرحله سوم افزودن رب انار:
در نهایت رب انار و کمی گلپر، نمک و فلفل به مواد افزوده و مواد میانی آماده است.
مرحله چهارم تهیه بادمجان گوده گیلان:
حالا بادمجان و گوجه های آماده شده را با مواد میانی پر کرده و داخل تابه دیواره بلندی کیپ هم می چینیم تا شکل بادمجان و گوجه ها به هم نخورد. حالا ۱ استکان آب و کمی روغن افزوده درب ظرف را می بندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملا پخته و جا افتاده شود.
مرحله پنجم سرو بادمجان گوده گیلانی:
بادمجان و گوجه ها را بعد از پخت کامل به آرامی از تابه خارج کرده در ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج کته ایرانی و بورانی سرو می کنیم و نوش جان.