اختصاصی کافه پستچی – همه می دانیم کوکو یکی از غذاهای رایج در کشورمان است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. اما اشپل کوکو که یک غذای اصیل گیلانی است از اشپل یا تخم ماهی و ترکیب آن با ادویه جات مختلف و برگ سیر و تخم مرغ تهیه می شود. اشپل ماهی خیلی خاصیت دارد و سرشار از امگا ۳ است. اما نسبت به ماهی، غذایی سنگین است و هضم آن برای معده سخت است. از این رو توصیه می شود میزان کمتری نسبت به بقیه مواد غذایی مصرف شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اشپل | ۳۰۰ گرم |
برگ سیر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت اشپل کوکوی گیلانی
مرحله اول
برای تهیه اشپل کوکوی خوشمزه و مجلسی ابتدا برگ سیر ها را شسته و ریز خرد می کنیم. یک کاسه بر می داریم. اشپل را درون آن می ریزیم. سپس برگ سیر ها را اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم.